Vols treballar al tercer sector? Consulta les ofertes de feina a Xarxanet!

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Xarxanet posa en marxa un canal d'ofertes de feina.  Font: Unsplash
Xarxanet posa en marxa un canal d'ofertes de feina. Font: Unsplash

Vols treballar al tercer sector? Consulta les ofertes de feina a Xarxanet!

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

La secció està adreçada a aquelles persones interessades a enfocar la seva carrera professional en l'àmbit no lucratiu i a entitats que cerquen professionals.

Xarxanet.org posa en marxa un canal d’ofertes de feina que pretén recollir les propostes laborals del tercer sector i, a la vegada, facilitar a aquelles entitats sense ànim de lucre la recerca de professionals compromesos amb les seves causes.

En aquest nou espai, les persones interessades podran consultar vacants laborals de tota mena vinculades als diferents àmbits associactius i donar un cop d’ull a les tasques, els requisits i les diferents demandes de les entitats. Així mateix, a cada oferta trobaran la informació necessària per poder presentar la seva candidatura i contactar amb l’entitat demandant.

Voleu introduir una oferta de feina?

D’altra banda, les entitats sense ànim de lucre que estiguin cercant professionals, poden introduir la seva oferta a la nova secció d’una manera ràpida i intuïtiva. Per a fer-ho, només cal accedir al formulari, i emplenar els camps corresponents.

Si sorgeixen dificultats a l'hora d'anunciar una nova vacant laboral o teniu qualsevol qüestió, podeu contactar amb l’equip de Xarxanet a través de correu electrònic.

Afegeix un comentari nou