ABD presenta la campanya ‘Fem block a les violències masclistes’ amb motiu del 25-N

ABD Associació Benestar i Desenvolupament
Autor/a: 
ABD
Fem block a les violències masclistes Font: ABD
Cartell jornada Fem block a les violències masclistes
Programa Fem block a les violències masclistes Font: ABD
Programa jornada Fem block a les violències masclistes

ABD presenta la campanya ‘Fem block a les violències masclistes’ amb motiu del 25-N

Autor/a: 
ABD
ABD Associació Benestar i Desenvolupament

Resum: 

ABD, BAU i la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere presenten Fem block a les violències masclistes, dimecres 24 de novembre a les 18h al Palau Alòs.

L'Associació Benestar i Desenvolupament ABD, juntament amb el Centre Universitari de Disseny de Barcelona BAU i la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere presenten el 24 de novembre la campanya Fem block a les violències masclistes, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

L’objectiu és contribuir a l’eradicació de les violències masclistes i les desigualtats de gènere, molt especialment entre el col.lectiu d’adolescents i joves, a través de materials que promoguin la reflexió, la promoció de la igualtat i del bon tracte i la prevenció de tot tipus de violències. Per això, s’han adaptat els tallers de gènere del programa a un format online, pensat per arribar a la població adolescent i jove i utilitzant un llenguatge oral i visual d’acord als seus codis de comunicació.

S’han elaborat sis càpsules audiovisuals breus on es parla i es fa reflexionar l’alumnat i les persones adolescents i joves que els visualitzin sobre qüestions com la violència de gènere i les relacions tòxiques, la diversitat sexual i de gènere, les sexualitats, l’amor romàntic, la publicitat sexista i l’assetjament entre iguals.

La presentació serà dimecres 24 de novembre de 18 a 20 hores al Palau Alós de Barcelona en format híbrid (presencial i en streaming). Es podrà veure l’estrena del vídeo La mitja taronja existeix o no i es posarà en pràctica el taller sobre la violència de gènere i les relacions tòxiques.

Les places per assistir a l’esdeveniment són limitades. Inscriu-te aquí.

Afegeix un comentari nou