Ajuda a omplir la #Motxilla16 de bons records!

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ajuda a omplir la #Motxilla16 de bons records!

FCVS

Resum: 

La Fundació Salut Alta engega un any més la campanya de micromecenatge #Motxilla2016 per tal de recaptar fons i poder finançar les activitats del casal d’estiu tant de primària com de secundària.

Sota el lema 'No se la traurà de sobre!' la Fundació Salut Alta de Badalona posa en marxa la campanya de micromecenatge #Motxilla2016, per tal de recaptar fons i poder finançar les activitats del casal d’estiu tant de primària com de secundària.

Tots els nens i nenes tenen el dret de gaudir d'un lleure de qualitat, i per als infants que viuen en entorns de risc d'exclusió social aquest dret encara és més essencial. Tot i així, són justament aquests infants els que es queden sense activitats d'estiu, ja que no disposen dels recursos per pagar-ne la matrícula. Des de la Fundació es busca aconseguir que tothom tingui l’oportunitat de gaudir d’aquestes activitats que implícitament van acompanyades d’experiències i records que acompanyaran als infants en el seu dia a dia.

Així doncs, seguint amb la dinàmica dels anys anteriors, la fundació es planteja un repte: aconseguir un total de 3.000 € a base de microdonacions per oferir activitats i vivències úniques perquè els 90 nens, nenes i adolescents de La Salut que no poden optar a altres casals, puguin omplir les seves motxilles de bons records.

La campanya, amb una durada aproximada de 20 dies, està oberta a les aportacions des de la plataforma de micromecenatge Elmeugradesorra, tot i que també es recullen donatius a través del compte bancari (ES52 2100-0463-81-0200082746).

Amb les diverses aportacions es podran costejar les despeses de les sortides a la platja, al parc aquàtic, a activitats esportives i culturals, i els seus desplaçaments. A més, la Fundació Salut Alta permetrà seguir el dia a dia de la campanya via Facebook i Twitter.

#Motxilla2016... no se la traurà de sobre! from Fundació Salut Alta on Vimeo.

La Salut Alta és una fundació privada nascuda l’any 2004 amb la finalitat d’ajudar en el desenvolupament de la població del barri de la Salut Alta de Badalona a través de l’educació. A través de diferents projectes treballa amb infants, adolescents, dones i famílies dels barris de La Salut i Llefià, derivats, en molts casos, pels serveis socials, les escoles i Càritas. La Fundació és membre de la FEDAIA (Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i l'Adolescència).

Afegeix un comentari nou