Amputats Sant Jordi guanya un accèssit als premis Josep Maria Rueda

 Font:
Font:

Amputats Sant Jordi guanya un accèssit als premis Josep Maria Rueda

Resum: 

L’Associació d’Amputats Sant Jordi ha guanyat un accèssit pel seu projecte de recerca Educació en valors, als premis Josep Maria Rueda de la Diputació de Barcelona. Ha estat una de les cinc entitats premiades, juntament amb Projecte Ciutat i Conflicte, Ràdio Nikosia, l’Associació de Creadeors i Creadores Espiral i l’Ajuntament de Gavà.

Conèixer la imatge que els joves tenen de la discapacitat per després poder-hi incidir a partir de diferents projectes és el principal objectiu del projecte de recerca Educació en Valors: els joves davant la discapacitat, consciència social i solidaritat de l’Associació d’Amputats Sant Jordi. Aquest projecte, que ha comptat amb la participació activa de personesa bm discapacitat, ha guanyat un accèssit als Premis Josep Maria Rueda, en la modalitat de recerca.

Aquests premis, atorgats de manera bianual per la Diputació de la Barcelona, són alhora un reconeixement als projectes de diferents entitats i un homentatge a Josep Maria Rueda com a persona solidària, preocupada per les desigualtats socials i com a professional en els àmbits de ladicència, l ainvestigació social i el treball comunitari.

Els altres guanyadors del premi han estat: el Projecte Ciutat i Conflicte, primer premi en la modalitat recerca; un projecte de convivència veïnal i integració de la diversitat de l’Ajuntament de Gava, com a primer premi en la modalitat d’intervenció; el projecte mediambiental i social El Rebost, de l’Associació de Creadors i Creadores Espiral, segon premi d’intervenció; i el projecte Radio Nikosia, com a accèssit, per treballar amb personesa mb problemes de salut mental a través de la ràdio.

+ info: http://www.diba.cat/butlletins/detall.asp?id=12098

Afegeix un comentari nou