Diagnosi de la intervenció socioeducativa amb infants i adolescents en situació de risc d’exclusió social

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya
 Font: CEESC
Font: CEESC

Diagnosi de la intervenció socioeducativa amb infants i adolescents en situació de risc d’exclusió social

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya

Resum: 

El CEESC i la Diputació de Barcelona inicien una recerca d'informació per tal de conèixer quins són els recursos que fan un treball socioeducatiu amb famílies, infants i adolescents en situació de risc en els municipis de la província de Barcelona.

El CEESC va iniciar l'any 2020 una col·laboració amb la Diputació de Barcelona per elaborar una 'Guia de recomanacions i recursos per al treball socioeducatiu a distància', que té per objectiu promoure la igualtat d'oportunitats i la salut en la infància i l'adolescència, així com donar suport als infants i adolescents, i a les seves famílies. En el context d'aquesta col·laboració, ara s'inicia un nou projecte per tal d'aproximar-nos a la realitat dels serveis, recursos i projectes que fan un treball socioeducatiu amb famílies, infants i adolescents en situació de risc en els municipis de la província de Barcelona.

L'objectiu és conèixer quins són aquests recursos, l'actuació que han desenvolupat i desenvolupen en els municipis, quin és el seu impacte i quins són els seus punts forts, febles i els seus reptes de futur.

La recerca d'informació de tots aquests recursos té la finalitat de poder acabar aconseguint un mapeig de tots ells i una diagnosi profunda del tipus d'oferta dels recursos socioeducatius que s'està oferint a la província de Barcelona.

Per col·laborar en aquest projecte, cal omplir aquest formulari fins al 31 de juliol de 2021.

Afegeix un comentari nou