Donasport: Córrer per la inclusió

IdemTV
Autor/a: 
Carme Porta
Les activitats no són competitives.  Font: Pexels
Les activitats no són competitives. Font: Pexels

Donasport: Córrer per la inclusió

Autor/a: 
Carme Porta
IdemTV

Resum: 

Un nou vídeo d’IdemTV presenta el club Esportiu Panteres Grogues i una de les seves iniciatives del foment de la inclusió des de l’esport.

La productora IdemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI a Catalunya. Xarxanet.org ofereix mensualment les diferents propostes que produeixen.

El vídeo ‘Córrer per la inclusió’ explica les claus de les jornades ‘Donasport’, del club esportiu LGTBIQ+ Panteres Grogues. Es tracta d’un torneig multiesportiu femení amb una durada de tres mesos. Durant aquest període de temps s’organitzen diverses activitats esportives de caràcter no competitiu amb l’objectiu de fomentar la diversió conjunta entre dones de forma totalment inclusiva.

Panteres Grogues és una associació sense ànim de lucre que agrupa persones LGTBIQ+ i qualsevol persona que vulgui practicar esport en un ambient inclusiu i divers. El seu objectiu és treballar per la igualtat i la diversitat d’orientació sexual i de gènere mitjançant la pràctica de l’esport, però també activitats culturals i de sensibilització social.

A ‘Córrer per la inclusió’, Cristina Solé Marcè, l’organitzadora del grup de running, i dues usuàries del club i l’esdeveniment ‘Donaesport’, expliquen, mitjançant les seves experiències personals, què significa potenciar la inclusió a través de l’esport i reivindiquen la necessitat de socialització de les persones del col·lectiu LFTBIQ+ i de fora.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou