El Club de Golf Terramar dona suport a la Fundació Ave Maria amb l'entrega de 20 llits elèctrics

Fundació Ave Maria
La vicepresidenta del Club de Golf Terramar fa entrega junt amb els organitzadors del Torneig Benèfic, 20 llits elèctrics a la Fundació Ave Maria Font: Fundació Ave Maria
Fundació Ave Maria rep 20 llits de part de la vicepresidenta del Club de Golf Terramar i organitzadors gràcies a la recaptació solidaria aconseguida durant el torneig.

El Club de Golf Terramar dona suport a la Fundació Ave Maria amb l'entrega de 20 llits elèctrics

Fundació Ave Maria

Resum: 

La recaptació del 25è Torneig Benèfic de Golf, permet millorar la qualitat de vida dels beneficiaris i el benestar del personal de la Fundació Ave Maria

En una mostra de solidaritat i compromís amb la comunitat, el Club de Golf Terramar ha realitzat un acte d'entrega solidària de 20 llits elèctrics a la Fundació Ave Maria gràcies a la recaptació aconseguida en la 25a edició del Torneig Benèfic de Golf. Aquesta iniciativa s'ha materialitzat gràcies a la generositat dels participants, espònsors i col·laboradors de torneig, que han contribuït amb entusiasme a la recaptació destinada a aquesta causa.

Millora de les condicions de vida dels beneficiaris i el benestar del personal de la Fundació Ave Maria

L'emblemàtic 25è Torneig Benèfic de Golf ha estat l'escenari perfecte per demostrar la solidaritat de la comunitat, obtenint un objectiu transcendental: l'adquisició de 20 llits elèctrics amb matalassos antiescares per a la Fundació Ave Maria. A través d'aquesta generosa donació, es busca millorar significativament les condicions de vida dels beneficiaris del centre residencial, oferint-los un lloc de descans més còmode i propiciant la seva recuperació.

A més a més, l'ús dels llits elèctrics té un impacte positiu en la salut i benestar del personal de la Fundació Ave Maria, que du a terme tasques d'atenció directa als usuaris. Aquests llits permetran prevenir lesions musculoesquelètiques i afavorir un ambient de treball més segur i confortable per als professionals que dediquen els seus esforços a cuidar dels beneficiaris.

Un acte d'entrega emotiu i carregat de significat

L'emotiu acte d'entrega s'ha dut a terme amb gran satisfacció a la seu de la Fundació Ave Maria. La vicepresidenta del Club de Golf Terramar, M. del Carmen Florán, ha estat present en aquest moment tan especial, acompanyada dels organitzadors del torneig, Talino Plana, Pedro Sistac i Paco Muñoz, juntament amb el director general de la Fundació Ave Maria, Jordi Cerezuela i Badia.

Durant el discurs d'entrega, Florán ha posat en relleu la importància de la col·laboració amb organitzacions com la Fundació Ave Maria, subratllant l'impacte positiu i transformador d'aquest tipus d'accions solidàries. La unió d'esforços i la implicació de tota la comunitat han fet possible aquest gest generós, i es convida a altres empreses i entitats a seguir aquest exemple per construir una societat més justa i compromesa amb el benestar de totes les persones.

Un pas ferm cap a una millor qualitat de vida

L'acte d'entrega solidària de 20 llits elèctrics a la Fundació Ave Maria és un testimoni del compromís i la responsabilitat social del Club de Golf Terramar i de tots aquells que han col·laborat en el 25è Torneig Benèfic de Golf. Aquesta acció exemplar és un clar exemple de com el món de l'esport i la comunitat poden unir-se per millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

La Fundació Ave Maria expressa el seu més sincer agraïment al Club de Golf Terramar, als espònsors, als jugadors i, especialment, als organitzadors per fer possible aquesta donació tan necessària. Aquest gest solidari contribuirà a forjar un futur més esperançador i prometedor per a tots els beneficiaris, donant-los l'oportunitat de gaudir d'una millor qualitat de vida i d'un suport essencial per a la seva recuperació i benestar.

Afegeix un comentari nou