El Mercat Social fa 2 anys. Celebra-ho guanyant un lot de productes!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Mercat Social fa 2 anys. Celebra-ho guanyant un lot de productes!

Resum: 

Es sortejarà un ventall i una motxilla solidàries entre tots els participants

Arriba el 2n aniversari de la botiga en línia de productes i serveis d’entitats socials: El Mercat Social. Per celebrar-ho ha organitzat un sorteig al Facebook on es podrà guanyar un lot de productes solidaris de la col·lecció d'estiu 2015.

El lot que se sortejarà entre tots els participants inclou un ventall Dona Kolors fet a mà per dones en situació d'exclusió social. A més, també conté una motxilla Alma texana elaborada artesanalment pel Grup Èxit que promou l'ocupació de persones amb discapacitat o risc d'exclusió social.

Per participar al concurs només cal fer-se seguidor del Facebook d'El Mercat Social, indicar quin producte de la col·lecció d'estiu és el preferit i facilitar les dades i el correu electrònic. Es pot participar fins el 22 de juliol a les 13:00 h, data en què es coneixerà el nom de l’afortunat a través del Facebook.

Rebaixes d’estiu

Ara més que mai és el moment d’entrar a El Mercat Social i aprofitar-se de les rebaixes amb descomptes de fins el 50%. S’hi poden trobar productes de la col·lecció d’estiu com bosses o bijuteria, així com productes amb preus irresistibles. Tots els productes contribuixen a la inserció laboral de col·lectius en risc d'exclusió.

Apunta't al look solidari amb les rebaixes d'El Mercat Social, on es retallen preus, però no aportació social.

Afegeix un comentari nou