Es presenta el nou calendari ‘Mou-te pels Quiets’ 2020

FCVS
Autor/a: 
Rubén Escobar
Mireia Porta, actriu que ha col·laborat en la nova edició del calendari 'Mou-te pels quiets' 2020. Font: Nexe Fundació
Mireia Porta, actriu que ha col·laborat en la nova edició del calendari 'Mou-te pels quiets' 2020. Font: Nexe Fundació
Alba Florejachs durant la sessió fotogràfica juga amb l'Olenka, un dels infants amb pluridiscapacitat. Font: Youtube
Alba Florejachs durant la sessió fotogràfica juga amb l'Olenka, un dels infants amb pluridiscapacitat. Font: Youtube

Es presenta el nou calendari ‘Mou-te pels Quiets’ 2020

Autor/a: 
Rubén Escobar
FCVS

Resum: 

Diferents cares conegudes del món de la cultura, de l'esport i la televisió participen en la campanya de la Fundació Nexe, presentada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Són 10 anys els que han passat des de la primera edició del ‘Mou-te pels Quiets’, una campanya de l’associació de mares i pares Nexe Fundació amb l’objectiu de sensibilitzar i captar fons per millorar la qualitat de vida dels infants amb pluridiscapacitat i les seves famílies, que inclou un calendari solidari. El calendari per a l’any 2020 ja és una realitat, i així ho van donar a conèixer el passat 28 de novembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, en un acte de presentació on no va faltar la música, activitats infantils, un pica-pica i la projecció del making-off.

A ritme de Sense Sal, precisament un dels grups que posen cara al calendari, el vídeo mostra els diferents protagonistes que han participat en aquesta nova edició. Les sessions fotogràfiques han gaudit de la companyia d’Alba Florejachs, Marc Gual, Mireia Portas, Lidia Heredia, Marc Rodríguez, els germans Torres, Ana Carrasco, Anna Bertran, Joan Dausà, Fran Martínez i Àngel Sans, el voluntariat de Nexe Fundació i el grup de música Sense Sal.

“L’experiència ha estat un regal, no paren de donar-me les gràcies i jo sortiré per aquesta porta agraint-los amb un gran somriure”, explica la periodista de TV3 i presentadora del magazine ‘Els Matins’. El calendari solidari tindrà una versió de sobretaula que es podrà aconseguir amb un donatiu de 5 euros, i una de paret, que es pot adquirir amb un donatiu de 7 euros.

Els calendaris es poden demanar en dipòsit sense cost previ, i a partir del 10 de desembre a diferents espais i botigues com el Club Esportiu Europa, la Farmàcia Soler Cuyàs, Tutú Estudi de Dansa, les Llibreries Laie i les botigues Abacus. En l’elaboració del calendari han col·laborat el fotògraf Ramón Casamayor, el dissenyador Ismael Campos i el projecte d’il·lustració IlustraMeg.

L’Anna, l’Itziar, l’Unai o en Jordi són alguns dels infants amb greus discapacitats que han pogut gaudir d’un intercanvi ple de diversió amb les persones famoses que han col·laborat amb el calendari. En paraules de Nexe Fundació, les pàgines d’aquest calendari posen cara a molts dels cors altruistes que acompanyen l’entitat any rere any, amb especial èmfasi al voluntariat. “El seu acompanyament i ajut, directe o indirecte, dedicant el seu temps a tenir cura dels altres, és d’un valor incalculable”, afirmen en el mateix calendari en agraïment al paper que hi juga el voluntariat.

Afegeix un comentari nou