El Prat de Llobregat torna a acollir el Festival Esperanzah!

FCVS
Cartell del Festival Esperanzah! 2017 Font: Festival Esperanzah!
Cartell dels grups participants en el Festival Esperanzah!
Imatge del Festival Esperanzah!  Font: Xarxanet
Imatge del Festival Esperanzah!

El Prat de Llobregat torna a acollir el Festival Esperanzah!

FCVS

Resum: 

El festival torna del 13 al 15 d'octubre reforçant els seus lligams i apostant de forma decidida per aportar visions i possibles alteratives a qüestions que afecten el món i a la vegada, denunciant la vulneració de drets fonamentals.

El Festival Esperanzah! arriba a la seva 9a edició, que tindrà lloc del 13 al 15 d’octubre al Parc Nou d’El Prat de Llobregat. La trobada, una suma de festival musical i una festa de l’economia social i solidària, es consolida com un espai que genera i difon la cultura mentre es reflexiona sobre noves formes de relacionar-nos amb l'entorn respectant a les persones, al medi ambient i que promogui i provoqui un millor repartiment dels recursos del món.

L’Esperanzah! forma part de "Cultura amb Causa", una fórmula que transcendeix més enllà del festival. Representants del món de la cultura, de la cooperació, del tercer sector, i tots aquells que creuen en la capacitat per canviar les coses a través de la cultura, formaran part d'aquest moviment que promou una sèrie d’accions culturals amb rerefons social i de denúncia.

Durant els tres dies hi haurà música, espectacles, circ, pallassos, xerrades, actuacions infantils, exposicions, cuina del món i mostres d’empreses de l’economia solidària juntament amb espais de reflexió. Grups com Txarango, Leo Bassi, Zoo, Ítaca Band, Fer Catastrofer, Guillem Albà & la Marabunta, entre d'altres, ja s'han compromès a la #CulturaAmbCausa d'aquest 2017.

L'entrada solidària pels tres dies d'activitats serà de 12 euros i el 100% de la recaptació es destinarà a projectes socials i diferents causes com: Fundació Vozes, Proactiva Open Arms, Obra Social Sant Joan de Déu, Pallasos en Rebeldia, projectes locals d’economia solidària, Cor Safari-Fundació Nzuri Daima, Stop Mare Mortum, Caminando Fronteras, Dones Rumb a Gaza, Les Dones Sàvies de Sant Cosme.

L'abonament es pot aconseguir a través de la web o directament a l’espai del Festival. Per a aquelles persones que hi volen contribuir però no poden desplaçar-se fins al Prat, s’ha obert una fila 0 des de la qual realitzar les seves aportacions.

Torna el càmping d'Esperanzah!

Aquest any els assistents al festival podran tornar a gaudir de l'obertura de la zona d'acampada des de divendres 13 d'octubre, a partir de les 17 h de la tarda, fins al diumenge 15 d'octubre a les 20 h. Per poder accedir-hi caldrà realitzar el check in canviant l'abonament per una polsera especial d'accés a la zona d'acampada i una altra polsera d'accés al Festival. El cost per persona, independentment de les nits d'estada, serà de 7 euros.

Afegeix un comentari nou