FundiPau llança el pòdcast 'Drets i en Pau'

Fundació Per la Pau
Autor/a: 
FundiPau i Panot Films
 Font: FundiPau
Logo del nou pòdcast de Fundipau 'Drets i en Pau'. Font: Fundipau

FundiPau llança el pòdcast 'Drets i en Pau'

Autor/a: 
FundiPau i Panot Films
Fundació Per la Pau

Resum: 

El projecte vol analitzar l'estat actual de la pau al món indagant en com es relaciona amb altres elements de la societat actual.

FundiPau presenta el seu nou pòdcast 'Drets i en pau', realitzat conjuntament amb Panot Films, per reflexionar sobre el moment actual de la pau al món i com interactua amb altres elements del context actual. L'objectiu del projecte és el d'explorar nous formats a través dels quals promoure la cultura de pau, la defensa dels drets humans i la justícia global, per arribar a nous públics.

En els dos primers episodis del pòdcast, s'aborda la relació entre la pau i la cultura i la pau i la tecnologia.

A 'Pau i Cultura', es posa en context com interactuen aquests dos elements en l’actualitat, amb exemples interessants d’iniciatives internacionals. En l’espai de conversa, l’Albert Caramés, director de FundiPau, parla amb el Joan Monells i la Beti Espanyol de la companyia de teatre Frec a Frec.

A 'Pau i Tecnologia', s'analitza com dialoguen aquests dos components imprescindibles i ineludibles per construir les societats del futur. En la segona part del pòdcast, l’Albert Caramés, conversa amb la Rita Costa, de Build Up per conèixer com aquesta organització vincula els dos conceptes d'una manera creativa i positiva.

Aquest projecte compta amb el suport de la Dirección General de Naciones Unidas y Derechos Humanos del Ministerio de Asunto Exteriores Unión Europea y Cooperación.

Afegeix un comentari nou