Garmin Barcelona Triathlon, un repte esportiu i solidari

 Font:
Font:

Garmin Barcelona Triathlon, un repte esportiu i solidari

Resum: 

El 16 d'octubre arriba a Barcelona Garmin Barcelona Triathlon. Els i les triatletes que hi participin podran realitzar una inscripció solidària, donant suport a diverses entitats socials. D'aquesta manera es pretén que l'esforç físic sigui un repte esportiu, però també solidari.

Garmin Barcelona Triathlon anima als participants a enllaçar el seu repte esportiu a una causa solidària. Com ho poden fer? Doncs a través de la plataforma migranodearena.org, que recapta fons a favor d'entitats sense afany de lucre.

Els i les triatletes hauran de decidir a favor de quina entitat volen llançar la causa i crearan una plana web dins de migranodearena.org, on podran oferir informació sobre la tasca social de l'entitat i anar recollint donacions.

Joan Fontbernat Mach, per exemple, ha llançat el seu repte a favor de la Fundación Josep Carreras i ja ha aconseguit 360 euros amb donacions. Ell corre, les persones solidàries hi col·laboren i la fundació treballa en la lluita contra la leucèmia.

Els esportistes podran donar suport a una aquestes entitats: Arrels Fundació, Intermón Oxfam, Fundació Èxit, Fundación real dreams, ÀNIMA Fundación, Fundación Alex, Fundación Josep Carreras i Fundación Theodora.

Arrels Fundació, una de les entitats a les quals poden donar suport, ha fet una petita guia que explica com crear una causa.

El termini per poder realitzar la inscripció finalitzarà el 30 de setembre i la triatló tindrà lloc el 16 d'octubre.

Afegeix un comentari nou