Girona es converteix en capital del Shopping Social amb la Shopp Out

Girona es converteix en capital del Shopping Social amb la Shopp Out

Resum: 

La Fundació Ramón Noguera organitza del 30 de setembre al 4 d'octubre la 6è edició de l'esdeveniment amb l'objectiu de recaptar fons per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

El Shopp Out és un esdeveniment de moda amb més de 30 pop up stores de primeres marques que dura 5 dies. Es pot trobar roba, calçat i complements amb descomptes fins el 70% i el 5% de les vendes es destinen a projectes socials de la Fundació Ramon Noguera, de manera que qui compra es converteix en un col·laborador directe de l’entitat.

La finalitat del shopping social és divulgar i donar suport a la tasca d'aquesta entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Gironès.

Sota l’eslògan Happy Shopping, actuacions musicals i diferents activitats amenitzaran els cinc dies que dura el Shopp Out . En aquesta edició, a més, s’impulsa la zona de restauració.

El Shopp Out tindrà lloc del 30 de setembre al 4 d’octubre, en horari de 10h a 21h (el diumenge de 10h a 15h) al c/Indústria, 22 del polígon Mas Xirgu de Girona. Per a més informació podeu consultar el web de l’entitat o el web del Shopp Out.

Sobre l'organitzador

La missió de la Fundació Ramón Noguera és garantir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual oferint els suports individualitzats necessaris en els àmbits del benestar personal, la participació social i l'autodeterminació.

Afegeix un comentari nou