Ja es coneixen els guanyadors i guanyadores del concurs de clipmetratges de Mans Unides

Ja es coneixen els guanyadors i guanyadores del concurs de clipmetratges de Mans Unides

Resum: 

La segona edició del concurs “El teu punt de vista pot canviar el món” ha estat tot un èxit i s'ha triplicat el nombre de participants. Dijous passat, 25 de març, va tenir lloc al CaixaFòrum de Barcelona l'acte de lliurament de premis, on es van donar a conèixer els treballs guanyadors.

L’acte, presentat per l'actriu del “Polònia” Agnès Busquets, va començar amb un concert de Creisy Lyon i la seva banda La Cumbre de los Necios, que han composat una cançó especialment per al concurs: “Tu pots canviar el món”. Abans de conèixer els noms de les obres guardonades, es van visionar els 20 vídeos finalistes.

L'acte va comptar amb la participació de diversos membres de Mans Unides; de representants d'altres entitats i organismes; i dels cineastes i membres del jurat Jaume Balagueró i Santiago Zannou.

Marco Gordillo, coordinador de campanyes de Mans Unides, van explicar els objectius de la campanya "Contra la fam, defensa la Terra", dins la qual s'emmarca aquest concurs, i va explicar que "encara que Mans Unides sempre ha prioritzat a les persones en els projectes de desenvolupament que impulsem als països més pobres creiem que s'ha de lluitar també per la protecció del medi ambient, perquè té relació directa amb la pobresa. Defensem la justícia climàtica perquè estem convençuts que els països pobres no han de pagar els nostres errors de gestió del món, i són els més afectats pel canvi climàtic que està depauperat encara més les seves economies”.

Els premis i els premiats van ser nombrosos, ja que, a més del premi general, es van lliurar premis especials, els triats a través de la votació popular i els de la categoria d'escoles. A la crònica publicada a la plana web de Mans Unides podeu consultar la relació de tots els treballs premiats. Aquí us oferim alguns:

Categoria General - Premi del jurat: Roser Biel, Lluís Siñol i Marta Biel per “Lluitem”


Categoria Escoles - Premi del jurat: La Salle Girona per "Química"


Categoria General - Premi SONY del jurat: Sílvia Martínez Fernàndez per "¿Me dejarías hacerlo?"

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou