L'entitat de voluntariat universitari AFEV organitza la primera Setmana temàtica sobre gènere

Ravalnet
enTàndem tracta el tema del gènere de manera transversal Font: enTàndem
enTàndem tracta el tema del gènere de manera transversal Font: enTàndem

L'entitat de voluntariat universitari AFEV organitza la primera Setmana temàtica sobre gènere

Ravalnet

Resum: 

Es farà a Barcelona del 25 de febrer al 8 de març per educar en valors la població jove i motivada pel fet que la joventut és una etapa fonamental en la consolidació de la identitat de gènere de la persona.

L'entitat d'origen francès AFEV (sigles de l''Association de la Fondation Étudiante pour la Ville') duu a terme al nostre país el projecte de mentoria social i educativa enTàndem. La seva missió és promoure el voluntariat social universitari per lluitar contra les desigualtats socials d’infants i joves en exclusió o amb dificultats socials, i de les seves famílies, a les comunitats més desafavorides de Catalunya.

Des d'enTàndem es considera que el gènere és un aspecte rellevant i transversal en qualsevol espai educatiu i social, i que els voluntaris i les voluntàries són també referents pel que fa a rols de gènere.

La primera Setmana temàtica sobre gènere té com a marc les setmanes temàtiques que s'organitzen des d'aquest projecte. Es tracta d'una proposta educativa que té com a objectiu sensibilitzar el voluntariat i els infants i joves sobre diversos temes relacionats amb l’educació.

Pel que fa al programa, el 26 de febrer a les 18.30 hores (trobaràs informació sobre el lloc, encara per determinar, al web d'enTàndem) es farà l'activitat adreçada a infants i adolescents 'Gènere? Sí, se’n pot parlar!'. Consistirà en el visionat de vídeos i anuncis relacionats amb el tema que més tard seran debatuts. Aquesta sessió comptarà amb la dinamització de les becàries de l’entitat.

El 4 de març a les 18.30 hores, al Casal de Joves Autogestionat de Ciutat Vella, tindrà lloc la segona sessió que porta com a nom 'Formem-nos en gènere', oberta a tothom qui tingui interès en el tema. Anirà a càrrec de Pau López, doctor en gènere i activista LGTBI, que explicarà com podem autoformar-nos en diversitat sexual i parlarà de gènere en perspectiva transcultural.

Les inscripcions es poden fer per Whatsapp amb el número de telèfon 633 26 46 26.

Afegeix un comentari nou