L’Obra Social La Caixa contra l’exclusió social.

 Font:
Font:

L’Obra Social La Caixa contra l’exclusió social.

Resum: 

L’Obra Social La Caixa vol incentivar la lluita contra l’exclusió social mitjançant les seves convocatòries durant aquest mes de març per a ONGs que donin suport als col·lectius més desfavorits.

L’Obra Social La Caixa presenta les seves noves iniciatives per promoure la intervenció sobre les problemàtiques dels col·lectius més vulnerables. Per això ha convocat convocatòries per donar suport a les organitzacions no lucratives que treballen amb persones que es troben en risc d’exclusió social.: les persones beneficiàries han de ser persones soles i sense entorn, dones que han patit violència de gènere o tenen infants al seu càrrec o persones amb greus problemes familiars.

Fins el 28 de març està oberta la convocatòria per a la lluita contra la pobresa i l’exclusió social i està destinada a ONGs estatals que treballin per la integració social i laboral dels col·lectius més empobrits. La creació de llocs de treball o la autoocupació de les persones beneficiàries, així com l’atenció psicosocial de les mateixes, seran els projectes que tindran més possibilitats de ser subvencionats.

Afegeix un comentari nou