La Tamborinada potenciarà la cohesió social en la celebració de la 41a edició

FCVS
La Tamborinada 2018 tindrà el lema 'Fem festa, fem barri!'. Font: Fundació La Roda
La Tamborinada 2018 tindrà el lema 'Fem festa, fem barri!'. Font: Fundació La Roda
La 41a edició vol impulsar impulsar els valors de les programacions amb benefici social. Font: Fundació La Roda
La 41a edició vol impulsar impulsar els valors de les programacions amb benefici social. Font: Fundació La Roda
La festa solidària tindrà més de 60 tallers infantils i més de 30 espectacles.  Font: Fundació La Roda
La festa solidària tindrà més de 60 tallers infantils i més de 30 espectacles. Font: Fundació La Roda

La Tamborinada potenciarà la cohesió social en la celebració de la 41a edició

FCVS

Resum: 

La Fundació La Roda organitza una nova edició de la festa major de les entitats amb 60 tallers infantils i més de 30 espectacles.

‘Fem festa, fem barri!’ serà el tema central de la Tamborinada 2018, una festa de les entitats de la Fundació Roda que enguany arriba a la seva 41a edició. Així doncs, el dia 27 de maig d’11 a 19h el Parc de la Ciutadella s’omplirà de centenars de famílies que gaudiran durant tot el dia de més de 60 tallers infantils i de més de 30 espectacles. Organitzada per la mateixa fundació, amb més de 70 entitats d’acció cultural i del lleure que en formen part, l’acte familiar manté el seu compromís de crear comunitat i també de ser una festa que afavoreixi la cohesió social.

'En aquesta edició volem impulsar els valors de les programacions amb benefici social', han afirmat en un comunicat. 'Volem reconèixer la gran tasca cultural, social i de lleure que desenvolupem al territori català', han afegit. Milers de famílies podran gaudir d’una festa inclusiva i solidària amb activitats de teatre, animació, circ, màgia, pallassos i titelles, dividint els espais per temàtiques com salut, medi ambient, participació social o cultura tradicional.

Enguany, se celebraran els 50 anys del concert Festival Grup de Folk que anirà a càrrec del Centre Artesà i Tradicionàrius. Aquest concert, sota el nom 'Veureu com dansa el pomer' tindrà lloc a les 19h de la tarda per marcar el final de la festa. Així doncs, tots els tallers es repartiran pels 4 escenaris col·locats per tot el Parc de la Ciutadella i la festa comptarà amb la col·laboració d’ONCE Catalunya, les entitats culturals representades a través d’Adifolk i la ciutadania que assisteixi a la festa.

La Tamborinada va néixer amb l’objectiu de mostrar tot allò que es fa en l’àmbit del lleure als barris gràcies a les entitats de la Fundació La Roda. Per a l’organització de la festa, el voluntariat juga un paper clau per fer que aquesta festa solidària es reediti any rere any des del 1977. D’aquesta manera, després de quaranta edicions s’ha consolidat com una festa inclusiva, solidària i compromesa amb els valors socials que reconeix la feina educativa i dinamitzadora de les més de 70 entitats que formen part de la Roda.

Afegeix un comentari nou