L'acidH llança la campanya 'Visc com Vull: construïm autonomia a la llar'

acidH
Autor/a: 
Sara Córdoba
 Font: Aitana Giráldez
Font: Aitana Giráldez

L'acidH llança la campanya 'Visc com Vull: construïm autonomia a la llar'

Autor/a: 
Sara Córdoba
acidH

Resum: 

L'Associació Catalana per a la Integració i Desenvolupament Humà (acidH) ha publicat la vídeocampanya 'Visc com Vull: construïm autonomia a la llar' sobre el seu projecte d’Habitatge per a persones amb Funcionament Intel·lectual Límit i DIL.

A Catalunya un 91% de les persones amb Discapacitat Intel·lectual no es poden independitzar. Així ho demostra l’informe publicat per Dincat titulat 'La Situació de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual a Catalunya' (2022) . Visc Com Vull fa d’altaveu de tres històries de vida, on el Paul, la Marina i en Guillem ens expliquen com, gràcies al projecte d’Habitatge de l’acidH, han pogut escollir de quina manera volen viure.

Des de dimarts 28 de novembre està disponible el vídeo protagonitzat per en Paul, qui, gràcies al projecte de l’acidH, ha pogut accedir a una llar digna, la Llar amb Suport. Dimarts 5 de desembre es publicà la història de la Marina, qui resideix a una Llar d’Entrenament, un testimoni que permet conèixer de primera mà el poder transformador que té el suport adequat i les oportunitats que ofereixen aquest tipus de projectes com el d'acidH. Finalment, dimarts 12 de desembre es presentarà la història d’en Guillem, qui assegura que l’acidH li ha canviat la vida.

Per a més informació sobre la campanya 'Visc Com Vull' i les maneres de col·laborar-hi, visiteu el lloc web de l'acidH.

Afegeix un comentari nou