Mans Unides, premi FAO Espanya 2012

Autor/a: 
Comunicació FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Mans Unides, premi FAO Espanya 2012

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Resum: 

Recentment, a CaixaForum Madrid, es van lliurar els premis FAO Espanya en la seva primera edició, sota la presidència de la Reina Sofia. Els premis, constituïts per la FAO i l’Obra Social “la Caixa”, volen reconèixer la tasca de persones, empreses, mitjans de comunicació, projectes i institucions que han mostrat i treballen en la sensibilització sobre el drama de la fam i en la lluita per la seva eradicació.

El premi FAO 2012 a la tasca de una ONG ha esta per a Mans Unides, com a reconeixement a la seva feina durant més de mig segle d’activitat, per la seva vinculació, des dels seus inicis, a la crida de la FAO per realitzar una campanya contra la fam al mon. El jurat, a més, ha destacat la posada en pràctica, durant el passat 2011, de la campanya de sensibilització de la població espanyola i el finançament de projectes a l’Àfrica, Amèrica, Àsia i Oceania, per tal de reduir la mortalitat infantil.

Els guardonats dels premis FAO Espanya 2012 en les seves nou categories són: l’economista Gonzalo Fanjul, la Corporación de Radio Televisión Española (RTVE), la Asocación España-FAO, el periodista Ignasi Ramonet, la ONG Mans Unidas, la Liga de Fútbol Profesional, el projecte Iniciativa América Latina Caribe Sin Hambre, l’humorista gràfic 'Forges' i l’enginyer agrònom José Esquinas.

També assistiren a l’acte el president de “la Caixa”, Isidre Fainé, i el director general de l’Organització de les Nacions Unides per l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), José Graziano da Silva.

+info: Mans Unides Catalunya

Afegeix un comentari nou