Autisme amb Futur organitza un maridatge solidari

Autisme amb Futur
Autor/a: 
Autisme amb Futur
Maridatge solidari Font: Autisme amb futur
Maridatge solidari Font: Autisme amb futur

Autisme amb Futur organitza un maridatge solidari

Autor/a: 
Autisme amb Futur
Autisme amb Futur

Resum: 

Amb el suport de la Fundació Família Torres i Xerigots, al novembre tindrà lloc aquest esdeveniment solidari per l'autisme.

El proper divendres 24 de novembre, l’associació de suport a famílies i persones amb Trastorn de l’Espectre Autista, Autisme amb Futur, organitza un maridatge solidari de la mà de Fundació Família Torres i Xerigots. Serà un maridatge de quatre vins i vuit formatges conduït pel propi equip de Xerigots i de Família Torres. L’associació ha estat seleccionada pel Banco Mediolanum, que doblarà la recaptació que es faci en aquest acte gastronòmic.

L’esdeveniment tindrà lloc a les 20h a la nau Alfons XIII, el celler original de Família Torres situat al carrer Comerç 21 de Vilafranca i tindrà un preu de 30 euros per persona. Tota la recaptació anirà destinada íntegrament a Autisme en Futur. Les entrades ja estan disponibles.

Les entitats

Actualment, l’associació Autisme amb Futur, que treballa per a la inclusió i la millora de la qualitat de vida de les persones amb autisme, dona servei a més de 100 infants i ofereix suport a 300 famílies en els seus dos centres, un a Vilafranca del Penedès i un altre a Vilanova i la Geltrú.

Xerigots és un centre d’afinat i comercialització de formatges amb seu a Vilafranca del Penedès i per proveeixen formatge a més de 400 restaurants, botigues i altres establiments de Catalunya i l’estat. També, a través de la seva botiga online, proposen seleccions de formatge que serveixen a domicili a client final i organitzen activitats per divulgar la cultura del formatge. Durant la seva trajectòria, Xerigots ha donat suport a activitats i entitats socials i culturals com el Rebost Solidari, el Most Festival o els Castellers de Vilafranca, entre d’altres.

La Fundació Família Torres la van crear el 1986 Miguel Torres Carbó i la seva dona Margarita Riera. Des d'aleshores, ha col·laborat en més de 400 projectes de cooperació a 12 països, impulsats per organitzacions públiques i privades. Actualment, s’articula en cinc àrees d’actuació: l’ajuda a la infància, l’empoderament de la dona, la millora de la salut de col·lectius amb necessitats i en risc d’exclusió, el foment de la cultura i l’ajuda humanitària en desastres naturals.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou