Milers d’herois i heroïnes solidaris recorreran els carrers de Reus contra l’Alzheimer

FCVS
Autor/a: 
Rubén Escobar
Sortida de la primera edició de la Cursa Grup Oliva. Font: Grup Oliva
Sortida de la primera edició de la Cursa Grup Oliva. Font: Grup Oliva
La Cursa Grup Oliva recorrerà el centre de Reus. Font: Grup Oliva
La Cursa Grup Oliva recorrerà el centre de Reus. Font: Grup Oliva

Milers d’herois i heroïnes solidaris recorreran els carrers de Reus contra l’Alzheimer

Autor/a: 
Rubén Escobar
FCVS

Resum: 

La segona edició de la Cursa Grup Oliva també oferirà una masterclass de zumba, activitats infantils i un vermut popular.

Els herois i heroïnes de Reus tornaran als carrers del municipi tarragoní en la segona edició de la Cursa Grup Oliva, una prova contra l’Alzheimer que comptarà amb milers de participants i pretén superar els més de 16.000 euros aconseguits durant la primera edició. El centre de la ciutat serà testimoni d’una cursa solidària de 5 km. que donarà la recaptació obtinguda a l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp. Així doncs, la cursa se celebrarà el 31 de març amb hora de sortida a les 11 del matí.

La cursa solidària comptarà amb diverses activitats com una masterclass de zumba, un vermut popular, activitats infantils o un sorteig de regals, entre altres sorpreses. El punt de sortida serà l’Avinguda Sant Jordi, davant del Centre Comercial ‘La Fira’. L’arribada de la cursa es farà dins la coca central de la Plaça de l’Univers. Malgrat que la prova és una cursa atlètica, també es dona l’oportunitat de fer-la caminant per aquelles persones que no s’atreveixin a completar-la corrents.

A més, tothom qui vulgui col·laborar però no vulgui assistir a l’esdeveniment tindrà a la seva disposició el Dorsal 0, amb una aportació solidària de 5€. Precisament, els dorsals es podran recollir a partir del 30 de març de 16 a 20h i també el mateix dia de la cursa fins les 10:15h. El lliurament de trofeus tindrà lloc al migdia, just abans de les activitats lúdiques que tancaran la cursa solidària del Grup Oliva.

Diversos concessionaris automobilístics de marques com Peugeot, Citroën o Honda patrocinen l’esdeveniment organitzat per Running Solutions, una empresa que organitza esdeveniments esportius i gestiona la comunicació d’aquests.

L’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp és una entitat que desenvolupa activitats dirigides a les persones afectades per trastorns neurocognitius i dany cerebral adquirit. A més de millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu i dels seus familiars, un dels objectius de l’entitat és informar i sensibilitzar, oferir suport psicològic i recolzar moral i legalment als familiars cuidadors.

Afegeix un comentari nou