Neix una app per trobar l’amor fent voluntariat

FCVS
Autor/a: 
Rubén Escobar
Una persona voluntària fa servir l'app de la Creu Roja. Font: Creu Roja
Una persona voluntària fa servir l'app de la Creu Roja. Font: Creu Roja
L'app facilita una comunicació directa, àgil i flexible entre l'entitat i les persones voluntàries. Font: Creu Roja
L'app facilita una comunicació directa, àgil i flexible entre l'entitat i les persones voluntàries. Font: Creu Roja

Neix una app per trobar l’amor fent voluntariat

Autor/a: 
Rubén Escobar
FCVS

Resum: 

Creu Roja llença una aplicació mòbil per facilitar la cerca d’activitats i projectes, adaptada a les necessitats de les persones voluntàries.

“Hi ha aplicacions per trobar l’amor...i hi ha aplicacions per trobar l’amor”. Amb aquest claim comença un dels vídeos que ha llençat Creu Roja per promocionar la seva nova aplicació mòbil de voluntariat. La diferència entre les aplicacions més populars de cites i l’app de #VoluntariadoATuMedida, però, és que en el cas de la segona el seu objectiu no és trobar un amor de parella, sinó més aviat cercar un amor cap a les persones que tenen la necessitat de ser ateses.

L’aplicació de la Creu Roja permet a les persones voluntàries una gestió àgil i eficient adaptada a les seves necessitats. A través de l’aplicació, el voluntariat por realitzar diferents funcions com organitzar el seu temps, accedir a serveis personalitzats des de la seva àrea privada, escollir activitats i projectes segons els seus interessos i trobar una experiència adequada segons la seva disponibilitat geogràfica.

“Aquesta nova eina suposa una forma de comunicació directa, fàcil i flexible amb tots els nostres voluntaris i voluntàries, i amb la societat en general”, ha afirmat el president de la Creu Roja Espanyola, Javier Senent. En aquest sentit, l’entitat dona resposta als compromisos adquirits a la novena Assemblea General de Creu Roja, amb l’objectiu de mobilitzar la societat en la lluita contra la vulnerabilitat i incrementar les capacitats per a una intervenció eficaç.

L’app de voluntariat està disponible tant per Android com a iOs. Amb l’aplicació el voluntariat podrà col·laborar amb persones que necessiten sortir al carrer, fer acompanyament al metge, o aprendre a desenvolupar-se amb la tecnologia. La nova eina digital de la Creu Roja estarà disponible tant per a persones voluntàries de l’entitat com per a la ciutadania que estigui interessada en col·laborar amb algun projecte solidari.

D’aquesta manera, la Creu Roja ha aprofitat les oportunitats que donen les noves tecnologies i en plena transformació digital de la societat ha creat una aplicació amb l’objectiu de mobilitzar el major nombre de persones voluntàries al país. Una app que potser no ajudarà a trobar parella com s'entén de manera convencional, però que sí pot ajudar a crear un vincle amb les persones que més ho necessiten.

Afegeix un comentari nou