Obertes les inscripcions per participar a la V Fira de l’Economia Solidària de Catalunya

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Obertes les inscripcions per participar a la V Fira de l’Economia Solidària de Catalunya

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Les entitats interessades poden inscriure’s i reservar el seu estand fins el 15 de juliol. Enguany, la Fira se celebrarà els dies 21, 22 i 23 d’octubre a l’espai Fabra i Coats de Barcelona.

La Fira de l'Economia Solidària de Catalunya (FESC) és un esdeveniment anual, organitzat per la Xarxa d'Economia Solidària, que des de fa 4 anys reuneix experiències i pràctiques d'aquest tipus d'economia de tot el territori català.

Enguany, la FESC ampliarà la superfície destinada a l’exposició d’associacions, empreses i cooperatives. També hi haurà més espai dedicat a la venda directa de productes agroecològics.

La inscripció és necessària i obligatòria per a totes les organitzacions que vulguin dur a terme una proposta d’activitat i/o obtenir un estand. Per apuntar-s’hi, cal omplir i enviar aquest formulari en línia fins el 15 de juliol. Les sol·licituds que es rebin fora de termini s’inclouran en una llista d’espera.

Per a qualsevol dubte, es pot consultar la secció de preguntes freqüents o contactar amb info@firaesc.org.

Enguany, els continguts de la Fira s’articularan al voltant de quatre eixos:

  • Territori en cooperació: Inclourà projectes i estratègies d’extensió territorial i millora de la participació.
  • Recuperar sobiranies: Es tractarà l’economia solidària en sectors estratègics com l’energia, l’aigua, les tecnologies, l’agroecologia, la inclusió de clàusules socials en la contractació pública o les mobilitzacions contra el TTIP
  • Creació de mercats socials: Permetrà conèixer pràctiques dels àmbits de producció, consum, finances, monedes socials i d’intercooperació
  • Educació i cultura per a la transformació social: Combinarà la reflexió amb mostres d’art i cultura.

L’any passat, 19.000 persones van visitar la FESC2015, que va comptar amb 199 entitats expositores.

Afegeix un comentari nou