'Planta’t a la salut mental, posa la teva llavor'

Fundació Cassià Just - Cuina Justa
Planta't a la salut mental Font: Laura Tomé
Planta't a la salut mental Font: Laura Tomé

'Planta’t a la salut mental, posa la teva llavor'

Fundació Cassià Just - Cuina Justa

Resum: 

Aquesta nova iniciativa promou mitjançant el treball digne i l'estabilitat laboral, la millora de la qualitat de vida de les persones amb malatia mental.

La Fundació Cassià Just, mitjançant la seva empresa d'economia social Cuina Justa, i a través de ‘llavors solidàries’, ha llançat la campanya "Planta't a la salut mental, posa la teva llavor" amb l'objectiu de potenciar les oportunitats laborals dignes de les persones amb discapacitat mental i la seva qualitat de vida.

Totes les persones que col·laborin amb una aportació, rebran un sobre de llavors d'una planta aromàtica vinculada a la cuina, amb la idea d’acompanyar-les i fer-les créixer, tal com es fa diàriament a Cuina Justa amb els treballadors.

Les donacions es poden fer a través de Bizum amb el codi 01276 o transferència bancària al ES71 1491 0001 2420 8056 0119

Aquesta és una tasca que des de fa més de 26 anys desenvolupa la Fundació Cassià Just, que acompanya, habilita, forma i proporciona oportunitats laborals en el món de la gastronomia als seus 355 treballadors (70% amb discapacitat), que ara més que mai necessiten el suport de tots, i pal·liar l’impacte sofert per la pandèmia.

La Fundació Cassià Just, mitjançant la seva empresa d'economia social Cuina Justa, que elaboren producte i serveis en el món de la gastronomia i la restauració com ara gestió de cuines empresarials, menjador escolars, menús diaris, sandvitxos, amanides, així com serveis de càterings per empreses i intitucions.

Afegeix un comentari nou