Sant Joan de Déu: vídeo, vivències i reflexions

Autor/a: 
Comunicació FCVS
 Font:
Font:

Sant Joan de Déu: vídeo, vivències i reflexions

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Resum: 

Professionals, voluntaris i usuaris de diferents centres i programes de l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu han participat en la realització d’un audiovisual en el qual exposen les seves vivències i reflexions al voltant dels cinc valors amb els quals es regeix l’Ordre. El vídeo està acompanyat d’una campanya de divulgació dels valors a través de les Xarxes Socials.

Els valors estan en plena actualitat i més en un context de crisi. L’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu (OHSJD) fa cinc segles que acull els malalts i els més necessitats a base de donar valor prioritari a l’Hospitalitat i a altres quatre valors: Qualitat, Respecte, Responsabilitat i Espiritualitat. L’Hospitalitat consisteix a acollir l’altre a la pròpia llar, compartint el que un té en funció de les necessitats de la persona acollida. És un moviment d’apropament que busca contribuir al desenvolupament i benestar de la societat; per això, Sant Joan de Déu ha realitzat un vídeo de valors per donar a conèixer aquest moviment d’apropament a les realitats més vulnerables. El vídeo es titula els Valors de la Família Hospitalària.

A l’audiovisual, que s’ha editat en dues versions , reduïda i estesa, hi ha intervingut religiosos, professionals, voluntaris, i usuaris de diferents centres i programes de l’Ordre en els àmbits assistencial, socials, espiritual, docent, investigador, tutela i integració sociolaboral. A més el vídeo compta amb animacions en MTION Graphics per visualitzar de manera senzilla la tasca que desenvolupen els religiosos al món.

Aquests vídeos es poden visualitzar a través del canal de Vimeo de la OHSJD:

Versió reduïda (4: 15”): http://vimeo.com/42186018

Versió estesa (11’): http://vimeo.com/42258853

Afegeix un comentari nou