Tapes solidàries amb la pobresa infantil

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Tapes solidàries amb la pobresa infantil

Ravalnet

Resum: 

Aquesta és la cinquena edició de la "Tapa Solidària" i en ella hi participen més de cent establiments que aporten al Casal dels Infants 0,50 euros de la venda de cada tapa per desenvolupar un programa de lluita contra la pobresa infantil.

La “Tapa Solidària” és un projecte apadrinat per l’Albert i el Ferran Adrià que va nèixer l'any 2011 que enguany va començar el mes d'octubre i tindrà una durada de tres mesos. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar oportunitats educatives als infants més vulnerables a partir del projecte Vincles que desenvolupa el Casal dels Infants.

Es tracta d'un projecte maternoinfantil que es desenvolupa en barris de Badalona, Santa Coloma, Salt i Barcelona que concentren majors desigualtats, amb infants, joves i famílies que viuen en situació de pobresa i exclusió. Intenta oferir un suport que es traduiexi en més oportunitats per transformar la seva realitat.

Vincles dóna suport cada any a mares amb nadons de 0 a 3 anys. "Neix de la consciència de que invertir en educació, quan abans millor, fa crèixer les possibilitats de tirar endavant dels nens i nenes", segons Lluís Prats, vicepresident del Casal. El darrer any hi va participar un total de 571 nadons i mares.

En les quatre primeres edicions de la "Tapa Solidària" els seus impulsors van aconseguir més de 92.000 euros. Amb la consumició als restaurants col·laboradors hi ha l'opció d’omplir les dades del sotagot de la Tapa per participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones cedit per cadascun dels restaurants.

Es participarà també en un sorteig d'un viatge a Dubai per a dues persones, cortesia del xef Mariano Andrés, amb visita inclosa al seu restaurant "Seville's" a la capital dels Emirats.

Afegeix un comentari nou