Treballes en un SIS o CO a la província de Barcelona?

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya
 Font: CEESC
Font: CEESC

Treballes en un SIS o CO a la província de Barcelona?

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya

Resum: 

El CEESC convoca els educadors i les educadores socials amb experiència en els Serveis d’Intervenció Socioeducativa - Centre Obert, de la província de Barcelona, a participar en dos 'focus group'.

El CEESC, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, convoca els educadors i les educadores socials amb experiència de treball en els Serveis d’Intervenció Socioeducativa - Centre Obert de la província de Barcelona, a participar en dos 'focus group', amb els objectius de:

  • Identificar i reflexionar sobre els recursos que necessiten les i els professionals de l’educació social per a realitzar la seva tasca amb infants, adolescents i les seves famílies (eines metodològiques, digitals i competències tècniques i professionals)i per a fer front a la nova realitat derivada de la crisi sanitària i social causada per la COVID-19.
  • Fer emergir bones pràctiques desenvolupades durant el període afectat per la pandèmia COVID-19 i identificar referents al territori.
  • Elaborar la Guia de recomanacions per a l'acció socioeducativa en línia des dels SIS.

El primer 'focus group' es durà a terme, en format virtual, el dijous 10 de desembre a les 10.00 i farà èmfasi en la intervenció amb famílies.

El segon tindrà lloc, també en format virtual, el dilluns 14 de desembre a les 16.00 h i farà èmfasi en la intervenció amb infants i adolescents.

La durada prevista d'ambdós grups és de 90 minuts i les persones assistents rebran un certificat acreditatiu de la seva participació.

Consulta els criteris de selecció a la web del CEESC.

Afegeix un comentari nou