Vols fer de pagès i compartir coneixements amb persones amb discapacitat?

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:

Vols fer de pagès i compartir coneixements amb persones amb discapacitat?

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

La Fundació Prodis busca persones voluntàries que donin suport en les activitats de cultiu i cura de l’hort que l’entitat té a Valldoreix.

A través d’aquesta iniciativa, es pretén que les persones usuàries de l’entitat - amb discapacitat intel·lectual o paràlisi cerebral- entrin en contacte amb la natura i aprenguin a treballar la terra i a collir els productes que elles mateixes han conreat.

Tot i que la Fundació Prodis treballa a Terrassa, l’hort està situat en un espai cedit a l'entitat a Valldoreix. El voluntariat es realitzaria els dilluns i divendres al matí i consistiria en coordinar les tasques habituals de conreu (planificació i plantació de llavors, rec…) i facilitar als usuaris i usuàries la seva participació. Sempre hi haurà professionals de Prodis acompanyant l’activitat.

Cal que la persona voluntària tingui coneixements d’horticultura i vehicle propi per accedir al Mas on està situat l’hort.

Per fer aquest voluntariat, s’ha de contactar amb Dolors Videra a través del correu voluntariat@prodis.cat o del telèfon 93 731 10 09.

Afegeix un comentari nou