E.g., 22/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

19a trobada ScratchEd Meetup Barcelona

Imatge promocional del llançament de Scratch 3.0
Colectic - Informàtic
Barcelona
Dissabte, 19/01/2019

La comunitat catalana d’usuaris i usuàries de Scratch ha organitzat una nova trobada per compartir coneixements i experiències. Les persones assistents podran conèixer la nova versió de Scratch.

El dissabte 19 de gener, de les 10.00 h a les 13.00 h, al Punt Multimèdia de la Casa del Mig del barri de Sants de Barcelona, se celebrarà la 19a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona. La trobada està organitzada per la comunitat catalana d’usuaris i usuàries de Scratch. Aquesta trobada és totalment gratuïta i inclou esmorzar a mig matí.

Les trobades ScratchEd Meetup són trobades mensuals on assisteixen persones docents, educadors i educadores i formadors i formadores. Aquestes trobades serveixen per intercanviar idees i experiències, compartir dubtes i fer xarxa amb altres persones interessades amb l’eina Scratch. A la trobada d’aquest dissabte hi haurà la novetat de poder provar la nova versió de Scratch, la 3.0.

L’estructura de les trobades ScratchEd Meetup és la següent:

  • Coneixement dels interessos dels assistents.
  • Entre tots i totes es decideix quina és la composició de la graella de sessions i dels interessos. Es fa una distribució de persones per espais i interessos.
  • Al final tothom es reuneix per compartir els temes tractats.

Per assistir a la trobada cal confirmar-ho en aquesta pàgina.

Data: 

Dissabte 19 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Comunitat catalana d'usuaris i usuàries Scratch
Etiquetes: