20a Mostra d'Associacions de Barcelona

Més informació

Organitzador Ajuntament de Barcelona
Adreça de l'organitzador
Correu v
URI Web Mostra Associacions BCN

Més Informació
Adreça
Plaça Catalunya Plaça CatalunyaBarcelona

Tags

Tres jornades en un espai de trobada de les entitats i els ciutadans, amb un munt d’activitats relacionades amb l’associacionisme, per a tots els públics.

Acte Inici: 19/09/2015 a les 10:00

La 20ena edició de la Mostra d'Associacions de Barcelona se celebrarà en el marc de la Festa Major de Barcelona, les Festes de la Mercè. Els dies 19, 20 i 24 de setembre, més de dues-centes entitats de la ciutat presenten les seves activitats i projectes a la plaça de Catalunya. Entre les diverses modalitats d'espais de la mostra hi ha carpes de federacions, estands d'associacions, la Llotja, cafeteria de Comerç Just i entitats que faran activitats sense estand.

 

Entre el programa hi ha dues activitats conjuntes on hi podeu participar: la flashmov, dirigida per la coreògrafa Carla Forns, i la festa de cloenda sota la direcció de la Fura dels Baus. Dues activitats de dansa i percussió oberta a la participació. Per a la segona activitat però els requisits són: ser major de 16 anys i poder assajar durant diferents dies que dura la Mostra (21 i 22 de setembre a determinar). S’escollirà un grup màxim de 40 persones per estricte ordre de confirmació.