agenda

20a Mostra d'Associacions de Barcelona

Federació Ateneus de Catalunya
Barcelona
Dissabte, 19/09/2015

Tres jornades en un espai de trobada de les entitats i els ciutadans, amb un munt d’activitats relacionades amb l’associacionisme, per a tots els públics.

La 20ena edició de la Mostra d'Associacions de Barcelona se celebrarà en el marc de la Festa Major de Barcelona, les Festes de la Mercè. Els dies 19, 20 i 24 de setembre, més de dues-centes entitats de la ciutat presenten les seves activitats i projectes a la plaça de Catalunya. Entre les diverses modalitats d'espais de la mostra hi ha carpes de federacions, estands d'associacions, la Llotja, cafeteria de Comerç Just i entitats que faran activitats sense estand.

Entre el programa hi ha dues activitats conjuntes on hi podeu participar: la flashmov, dirigida per la coreògrafa Carla Forns, i la festa de cloenda sota la direcció de la Fura dels Baus. Dues activitats de dansa i percussió oberta a la participació. Per a la segona activitat però els requisits són: ser major de 16 anys i poder assajar durant diferents dies que dura la Mostra (21 i 22 de setembre a determinar). S’escollirà un grup màxim de 40 persones per estricte ordre de confirmació.

Data: 

Dissabte 19 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic Organitzador: 
v
Adreça: 
Plaça Catalunya Plaça Catalunya Barcelona