E.g., 26/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

2a edició del Seminari d’Economia Critica

Cartell del curs. Font: Fundació Marianao
Sant Boi de Llobregat
Dilluns, 14/01/2019 fins Dilluns, 15/04/2019

L’objectiu de la formació és aprendre a analitzar els aspectes més rellevants del capitalisme actual i analitzar la seva evolució. La data d’inici serà el 14 de gener i finalitzarà el 15 d’abril de 2019.

La 2a edició del Seminari d’Economia Crítica té l’objectiu d’analitzar els aspectes més rellevants del capitalisme actual i analitzar la seva evolució. El curs servirà per reflexionar sobre com funciona el sistema productiu i financer, el rol dels diners, el paper de l’Estat i la seva política econòmica, l’economia feminista, i algunes propostes d’alternatives per superar el capitalisme.

El periodista i ex-diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, David Fernández, o la llicenciada en física i ex-directora de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP), Tica Font, seran dos dels ponents que participaran en les sessions del seminari.

La metodologia serà participativa i orientada a potenciar la reflexió compartida, el diàleg i el compromís crític i transformador de la realitat. Les sessions se celebraran de 19 a 21h amb inici el 14 de gener fins al 15 d’abril del 2019 a l’Espai Mercè Rodoreda de la Fundació Marianao. Les places són limitades a 20 persones i el preu de la matrícula és de 10€ en concepte de materials.

La data límit d’inscripció és el 10 de gener de 2019 i la inscripció es pot fer a través del formulari en línia o per correu electrònic a hola@marianao.net.

Data: 

Dilluns 14 gen

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
fundacio@marianao.net
Organitzador: 
Fundació Marianao