5a edició de ‘Càpsules 10×10 d’innovació social’

Logotip d'aquesta iniciativa

Més informació

Organitzador SUMAR
Adreça de l'organitzador Pla de Salt, 18, Salt, Girona
Adreça
Auditori del Cosmocaixa de Barcelona Avinguda d'Isaac Newton, 26Barcelona

Aquesta jornada promou l'intercanvi de coneixements entre entitats del tercer sector i del sector públic.

Acte Inici: 16/03/2018 a les 09:00   Final: 16/03/2018 a les 14:00

‘Càpsules 10×10 d’innovació social’ és una jornada convocada per SUMAR - Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya que cada any planteja un repte i busca trobar iniciatives d’innovació social provada que aportin solucions per tal d'assolir-lo.

El repte plantejat per l'edició de 2018 és ‘Com normalitzar la diversitat de la població en la comunitat local?’. La convocatòria per presentar els projectes que participaran al procés de selecció va adreçada a tothom qui lideri o conegui alguna innovació social que hagi contribuit a aconseguir aquest objectiu.

L'organització de la jornada posa a disposició el 'Challenge Brief' amb informació sobre els criteris de cerca en català i en castellà, així com l’enllaç de la pàgina web per presentar els projectes.

SUMAR duu a terme serveis socials de qualitat i de proximitat al món local, solucions d’innovació social, planificació i gestió d'equipaments i serveis, col·laborant amb les entitats del tercer sector i les administracions públiques per aconseguir més qualitat de vida per a les persones.