6a Edició de la festa 'Somriu per a infància'

Aquesta festa solidària se celebra a PortAventura World
Vila-seca
Dissabte, 09/06/2018

Part de la recaptació es donarà a programes que pretenen afavorir la igualtat d'oportunitats dels infants que es troben en una situació més vulnerable.

Aquesta festa està organitzada per la Federació d'Entitats d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (FEDAIA) amb l'objectiu de sensibilitzar a la societat sobre la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats dels infants, així com donar a conèixer l’existència d'entitats que treballen en aquest àmbit.

La festa #somriuxlainfancia6 està plena d'activitats i sorpreses que tindran lloc a la Plaça de la Xina de PortAventura World. El programa és el següent:

  • 11.00 hores: Taller de grafitti 'Creativity Art'. Construcció d'un enorme mural amb Urban Time (Fundació Germina). La Fundació PortAventura premiarà totes les persones participants amb un obsequi i proporcionarà una ampolla d’aigua per persona. El taller està limitat a 1.500 persones.
  • 11.10 hores: Xarangueta 'Els guirigalls'. La construcció del mural serà amenitzada per la música dels nens i les nenes del Conservatori de Tarragona.
  • 12.00 hores: Inici de l’acte principal de la festa presentat per l'actor David Solans, protagonista de la sèrie Merlí de TV3.
  • 12.15 hores Participació especial del grup 'Animal”.
  • 13.30 hores: Fi de festa i foto de grup amb Woody.

El preu de les entrades és de 21 euros. Més informació i inscripcions, al web de Somriu per a infància.

Data: 

Dissabte 09 juny

Hora: 

11:00

Organitzador: 
FEDAIA