7è Congrés del Tercer Sector Social

Plenari 6è Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya. Font: Taula d'entitats del Tercer Sector Social
Barcelona
Dilluns, 15/06/2020 fins Dimarts, 16/06/2020

Vol ser un espai de reflexió i debat sobre les entitats socials com a agent actiu en l’assoliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El 7è Congrés del Tercer Sector, organitzat per la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya tindrà lloc el 15 i 16 de juny al Campus de la Ciutadella de Barcelona de la Universitat Pompeu Fabra. Sota el títol ‘Per a un futur sostenible. El paper del Tercer Sector en els ODS’, el congrés que vol ser un espai de reflexió i debat sobre les entitats socials com a agent actiu en l’assoliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El congrés pretén fer visible la contribució de les entitats en els ODS, contextualitzar les accions de les entitats socials i les administracions en relació amb els ODS en l’àmbit global, definir grans reptes i oportunitats estratègiques per avançar conjuntament, teixint aliances amb les administracions, el món acadèmic i l’empresarial i formar les entitats en aquells aspectes que reforcen la professionalització del sector social.

Aquest 7è Congrés comptarà amb sessions plenàries que duran a terme persones expertes reconegudes i amb espais de formació amb tallers pràctics sobre aspectes clau en l’acció del tercer sector. S’hi treballaran temàtiques com l’aplicació dels ODS en la gestió de les entitats socials, l’accés a finançament europeu, l’avaluació i l’impacte, la innovació social i la metodologia ‘design thinking’, la comunicació i el màrqueting.

Data: 

Dilluns 15 juny

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
taula@tercersector.cat
Organitzador: 
Taula del Tercer Sector Social de Catalunya