E.g., 17/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Activitats de celebració del 25è aniversari de la FAVGram

logotip de la FAVGram
Santa Coloma de Gramanet
Dimecres, 02/10/2019 fins Dissabte, 30/11/2019

L'entitat de segon grau, que aplega associacions de veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramanet, ha programat diverses activitats commemoratives que tindran lloc a l'octubre i el novembre.

La Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Santa Coloma de Gramanet (FAVGram) va ser fundada l'any 1994 a partir d'una entitat anomenada La Coordinadora que va registrar els seus estatuts al 1995. Està associada a la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), sense formar part de la seva junta però amb veu i vot.

A més de celebrar el seu aniversari, la FAVGram vol visibilitzar el paper que han jugat les entitats veïnals al llarg d'aquest quart de segle. És per això que estan preparant algunes activitats amb dos plats forts.

El primer d'ells és una exposició fotogràfica que s'inaugurarà el 2 d’octubre, a les 19 hores, a Can Peixauet. Més tard recorrerà les diferents associacions de veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramanet.

El 30 de novembre a partir de les 10.30 hores la Biblioteca de Singuerlín acollirà una jornada commemorativa que s'obrirà amb el visionat d'un audiovisual sobre la història de les associacions veïnals de la ciutat. Li seguirà un debat sobre el passat, el present i el futur del moviment protagonitzat pels veïns i les veïnes.

Tot seguit hi tindrà lloc una actuació musical a càrrec del cantautor colomenc Javi Jareño, un refrigeri i la clausura amb un homenatge final als homes i les dones històriques de les associacions de veïns i veïnes de Santa Coloma.

Data: 

Dimecres 02 oct

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
favgram@gmail.com
Organitzador: 
FAVGram