Webinar: Arrels Fundació: Informar, emocionar, transformar i implicar amb la comunicació

El 25 de maig tindrà lloc un nou webinar de xarxanet.org, aquest cop, sobre la comunicació a les entitats. Concretament, coneixerem com enfoca la comunicació Arrels Fundació.

Acte Inici: 25/05/2017 a les 11:00   Final: 25/05/2017 a les 12:00

Conèixer el treball i les bones pràctiques d'altres entitats serveix per aprendre i inspirar-nos. En aquest webinar coneixerem com enfoca la seva comunicació Arrels Fundació, entitat que des de 1987 ha acompanyat més de 9.000 persones sense llar en el seu camí cap a l'autonomia, oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària. #ningúsenseclau, #votinvisible, Jo també sóc Barcelona, 1 Milió de Gràcies o The Fucking Gif són algunes de les campanyes i accions de comunicació que ha desenvolupat l'entitat durant l'últim any.

El webinar es podrà seguir en directe el dijous 25 de maig, d'11.00 a 12.00 hores. Anirà a càrrec de Marta Pulgar, responsable de comunicació d'Arrels Fundació.

Es pot realitzar la inscripció a través d'aquest formulari.

Els webinars de xarxanet.org són conferències online adreçades a persones que treballen a entitats o hi fan de voluntàries. De novembre de 2016 a gener de 2017 se n'ha realitzat un primer cicle i de febrer a juny engega el segon. Els webinars d'aquest nou cicle són:

  • 23 de febrer - Com complir amb la Llei de Transparència?
  • 23 de març - Opcions de finançament: Captació de fons i crowdfunding
  • 20 d'abril - Claus per a una bona gestió del voluntariat
  • 25 de maig - Arrels Fundació: Informar, emocionar, transformar i implicar amb la comunicació
  • 27 de juny - Posicionament als cercadors: Surt el primer al Google!

L'avantatge de seguir els webinars en directe és que pots interactuar amb els/les ponents i fer preguntes que respondran en el moment. Tot i així, si no et van bé la data i l'hora, els podràs visualitzar quan et vagi bé, ja que queden publicats com un vídeo al canal de Youtube de Xarxanet Associacionisme. També els trobaràs a l'apartat de Webinars de xarxanet.org.