Rebuda de la Llum de la Pau

Foto: Agrupament Escolta i Guia Tsunami
Sant Boi de Llobregat
Diumenge, 13/12/2015

Símbol nadalenc dels escoltes i les guies d'arreu del món, és un projecte per fomentar la pau. És una celebració plena d’alegria i joia però també de reflexió per aconseguir la pau.

Tot i que l'acte central de rebuda de la Llum de la Pau tindrà lloc el 13 de desembre del 2015 a les 17h a la Plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de LLobregat, des d’allà, la flama escamparà simbòlicament pau i esperança a altres llocs de Catalunya. Porta el teu fanalet.

Amb el lema "Connecta la llum!" vol destacar la influència de les tecnologies basades en la llum per protegir el planeta i permetre la millora de la qualitat de vida.

Incentivar la ciència, la tecnologia i la innovació per a l’eradicació de la pobresa i per al foment de la cultura de la pau i de la no violència; involucrar el món científic en l’ús sostenible dels recursos naturals, les energies renovables i l’eficiència energètica; i aprofitar la tecnologia i el disseny contra l’escalfament climàtic i per a la reducció de la contaminació lumínica, entre d’altres, són les seves prioritats.

Més informació aquí.

Data: 

Diumenge 13 des

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@escoltesiguies.cat
Organitzador: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya