E.g., 27/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Bioblitz Osona

El 6 de maig se celebra el segon Bioblitz Osona amb el Grup de Naturalistes d'Osona (imatge: gno.cat)
Lluçà
Dissabte, 06/05/2017

El Grup de Naturalistes d’Osona i el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis Museu del Ter organitzen la segona edició del Bioblitz a Osona, el 6 de maig, a la reserva natural privada torrent i pantà de Garet, al Lluçanès.

Bioblitz és un esdeveniment de descoberta de la natura que des de fa uns anys promou el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, juntament amb altres museus d'Europa. Durant 24 h especialistes en flora i fauna identifiquen tots els organismes que troben en una àrea determinada, amb l'ajuda de voluntaris i voluntàries.

Bioblitz Osona està organitzat pel Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – Museu del Ter i el Grup de Naturalistes d'Osona. Bioblitz Osona descobrirà la finca de la Font, que acull una zona humida d'elevat interès per la seva biodiversitat, i està situada en un mosaic agroforestal en excel·lent estat de conservació.

El punt de trobada és la Finca de La Font, a Lluçà (Casa de turisme rural “El Verdaguer”), dissabte 6 de maig, i les inspeccions es realitzaran des de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda sobre l'àrea de la Reserva Natural Privada Torrent i pantà de Garet (Lluçanès).

La participació és gratuïta però cal inscripció a cerm@museudelter.cat, info@gno.cat, o trucant al telèfon 938515176.

Data: 

Dissabte 06 Maig

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
cerm@museudelter.cat
Organitzador: 
Grup de Naturalistes d'Osona