E.g., 18/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Càpsula formativa: “La justificació dels projectes de les entitats”

Càpsula formativa: “La justificació dels projectes de les entitats”
Barcelona
Dimarts, 20/02/2018

Càpsula de formació per a entitats juvenils per aprendre a presentar correctament la justificació del finançament públic dels nostres projectes.

La presentació correcta de la justificació d’una subvenciórebuda és la nostra oportunitat per mostrar que el projecte s’ha desenvolupat tal i com s’havia plantejat i per donar a conèixer l’impacte que ha tingut, responent doncs a la institució finançadora.

Per això, des del CRAJ, us oferim un suport bàsic i les claus per a la realització del tràmit de forma correcta i planificada al llarg del termini que duri el projecte, de les justificacions que heu de presentar pels projectes finançats amb finançament públic. I ho farem a través d’una càpsula de formació que tindrà lloc el pròxim dimarts 20 de febrer a les 18:30h al Casal de Joves de Palau Alòs.

A través d’aquesta sessió, aprendrem a com fer la justificació el més detalladament possible de forma conjunta, compartint experiències amb la resta d’entitats participants a través dels casos de les pròpies entitats assistents.

La sessió serà gratuïta i tindrà lloc a Casal de Joves de Palau Alòs (Carrer de Sant Pere Més Baix, 55, Barcelona).

Per arribar-hi: metro Jaume i L4 i Catalunya L3 i Ferrocarrils.

Inscriviu-vos a la càpsula a mida sobre justificació de projectes o demaneu més informació a través del correu craj@crajbcn.cat, o bé al telèfon 93 265 52 17.

Data: 

Dimarts 20 febr

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@crajbcn.cat
Organitzador: 
CRAJ