E.g., 26/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Casos pràctics de com justificar un projecte

La xerrada comentarà casos pràctics. Font: Pixabay
Barcelona.
Dijous, 21/12/2017

El Centre i Teatre de Sarrià acull una xerrada sobre planificació de l’estratègia de finançament públic, organitzada pel Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

El 21 de desembre, a les 18.30h, el Centre i Teatre de Sarrià, al carrer del Pare Miquel de Sarrià número 8, acollirà una xerrada casos pràctics a l’hora de justificar projecte per part d’entitats juvenils de Barcelona.

La sessió vol posar a la pràctica la teoria de com fer justificacions de projectes, a través de l’intercanvi d’experiències entre les persones assistents a l’acte, és a dir, de membres d’entitats que han presentat casos pràctics i comentables.

La xerrada és una de les sessions emmarcades al Cicle de finançament públic per a entitats juvenils, organitzat pel Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) del 12 al 21 de desembre.

L’objectiu del cicle és donar a conèixer les diferents vies de finançament públics que existeixen, com subvencions, premis i ajuts, i reflexionar al voltant de la captació de fons públics.

Per inscriure-s’hi cal emplenar un formulari. Hi ha places limitades i les inscripcions esdevindran per ordre d’inscripció, donant prioritat a les associacions juvenils i col·lectius de joves de la ciutat de Barcelona. El 5 de desembre les persones que hagin aconseguit una plaça, rebran un correu de confirmació.

Més informació:

  • Data: 21 de desembre.
  • Hora: 18.30h.
  • Lloc: Centre i Teatre de Sarrià (carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8, Barcelona).
  • Organitza: Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ).
  • Contacte: 93 265 52 17 o craj@crajbcn.cat.
Data: 

Dijous 21 des

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
craj@crajbcn.cat
Organitzador: 
Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)