E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Taller sobre dret laboral en el sector de la discapacitat

Material de formació. Font: AEESCAT
Barcelona
Divendres, 19/07/2019

L’Associació Empresarial per l’Economia Social-DINCAT ofereix una formació sobre la normativa de jubilacions als equips de RRHH del sector de la discapacitat intel·lectual el dia 19 de juliol.

L’Associació Empresarial per l’Economia Social-DINCAT ha organitzat una formació per a responsables de recursos humans d’entitats de discapacitat intel·lectual amb l’objectiu de donar a conèixer la normativa de jubilacions actual.

Al taller es tractaran temes com la jubilació ordinària, anticipada i parcial. A més, s’explicaran els conceptes de modalitat contributiva i no contributiva i es donaran a conèixer els darrers pronunciaments judicials al respecte. Durant el taller, també es lliurarà material didàctic.

L’advocat del bufet Vallbé, Rubén Romero, serà l’encarregat d’impartir la formació, que se celebrarà el 19 de juliol de 10 a 12:30h a la Sala A de DINCAT. Les inscripcions es poden fer en línia o via caixer al compte de La Caixa CC ES77 2100 0829 0702 0097 9228. Si es fa l’ingrés al compte corrent, el rebut s’ha d’enviar via correu a mgarcia@aeesdincat.cat. El preu del curs és de 45€.

Data: 

Divendres 19 jul

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
aees@aeesdincat.cat
Organitzador: 
Associació Empresarial d’Economia Social - DINCAT