Concert 50 anys del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya

Schola Cantorum d'Algemesí

Més informació

Organitzador Secretariat de Corals Infantils de Catalunya
Adreça de l'organitzador
Correu scic@scic.cat
URI Web

Més Informació
Adreça
Palau Sant Jordi Passeig Olímpic, 5-7Barcelona

2.500 cantaires estrenaran dues grans peces, el 21 de maig, en un gran espectacle al Palau Sant Jordi per commemorar l'efemèride.

Acte Inici: 21/05/2017 a les 11:00

Enguany, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) celebra el seu 50è aniversari amb un concert-espectacle de gran volada. El 21 de maig el Palau Sant Jordi, acollirà uns 2.500 cantaires d'entre 7 i 16 anys, de 110 corals infantils del país. 

En aquest concert s'hi estrenaran dues obres: la suite dels èxits de diverses cantates estrenades pel SCIC composta i dirigida per Josep Vila i Casañas (es pre-estrenarà a Manresa) i una cantata sobre les peculiaritats de les corals infantils, amb música de Joan Vives i lletra de Piti Español, que serà dirigida per Josep Prats. Durant l'intermedi, Santi Serratosa conduirà una peça de percussió corporal participativa amb els cantaires i el públic.

El SCIC ha organitzat un reguitzell de cercaviles i cantates al carrer per diferents poblacions catalanes, prèvies al concert de culminació de l'efemèride.

Cercaviles commemoratives prèvies al territori:

11 de març, a Lleida

12 de març, a Valls

18 de març, a Arenys de Mar

19 de març, a Montserrat

26 de març, a València

1 d’abril, a Vic

2 d’abril, a Sant Cugat del Vallès

6 de maig, a Barcelona

El SCIC va néixer l'any 1967 per impuls de diverses corals i entitats del país que perseguien diversos objectius: difondre el repertori tradicional, formar nous directors de corals, impulsar la creació de nou repertori i coordinar les trobades de corals que se celebren cada cinc anys. Actualment existeixen unes 110 corals infantils arreu dels territoris de parla catalana, on participen al voltant de 5.000 cantaires.