Concert solidari de gòspel a Terrassa

El concert anirà de la mà del grup professional Vocal Groove Barcelona
Terrassa
Dissabte, 19/05/2018

Els beneficis recaptats serviran per reprendre el projecte de restaurant de temps La Trobada, que després de cinc anys de funcionament ha deixat de donar servei a l’espera d’un nou local.

El concert està organitzat per l’Associació Local d’Entitats per a la Inclusió de Terrassa (ALEI) i per l’Església Unida de Terrassa, i comptarà amb l'actuació del grup Vocal Groove Barcelona. L’entrada és gratuïta amb la possibilitat de fer donatius voluntaris.

El restaurant de temps La Trobada fomenta la inclusió social de persones que es troben en situació de vulnerabilitat. Es tracta d'un restaurant on una part de la clientela paga amb diners i l'altra amb temps, com es fa als bancs de temps.

Durant l’acte s’explicaran les tasques que duen a terme i el paper que juguen a Terrassa les 27 entitats que formen la xarxa ALEI. Aquesta associació d'entitats treballa en xarxa des de l'any 1999 desenvolupant projectes comuns que han tingut un important impacte social a la ciutat, relacionats sobretot amb la nova pobresa.

Data: 

Dissabte 19 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació d’entitats ALEI