Conferència final del projecte digiUP

Participants del projecte a l'Escola d'Adults de la Verneda

Més informació

Organitzador FACEPA
Adreça de l'organitzador
Adreça
Centre Ateneu Cívic Fort Pienc Plaça Fort Pienc, 4-5Barcelona

Tags

Es presentaran els exitosos resultats d'aquest projecte que s'ha desenvolupat al llarg de dos anys arreu d'Europa amb l'objectiu de millorar les competències digitals de les persones adultes.

Acte Inici: 27/10/2017 a les 10:00   Final: 27/10/2017 a les 13:00

El 27 d'octubre, de 10 a 13h, es farà una conferència al Centre Ateneu Cívic Fort Pienc (a la plaça Fort Pienc, 4-5, de Barcelona) com a esdeveniment final del projecte, on es presentaran els seus resultats i la metodologia utilitzada (grups interactius), i es farà difusió dels productes creats. Hi participaran experts i expertes en l'educació de persones adultes, voluntaris i voluntàries, participants i professionals.

Pots inscriure't a la conferència a partir d'aquest enllaç.

A partir del projecte europeu digiUP, dut a terme al nostre país en el marc de FACEPA, les persones que hi han participat han millorat la seva percepció de seguretat en l'ús de les TIC fins a un 17%, i un 33% en altres competències, com ara les comunicatives.

Abans de fer el curs pilot, només un 18% d'aquestes persones consideraven que tenien la capacitat de processar informació de manera independent, i un 9% de resoldre problemes amb l'ordinador (dades a l'Estat espanyol). En acabar el curs es va poder comprovar que aquestes autopercepcions de les persones participants havien millorat en un 67% i un 50% respectivament.