Conflictes armats, construcció de la pau i cooperació internacional

Curs 'Conflictes armats, construcció de la pau i cooperació internacional'. Font: Pixabay

Més informació

Organitzador Universitat de Barcelona
Adreça de l'organitzador
URI Universitat de Barcelona

Més Informació
Adreça
Centre Cultural Metropolità Tecla. Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44L’Hospitalet de Llobregat

Aquest curs tracta sobre les causes i conseqüències de diversos conflictes internacionals actuals i el paper de les ONG que treballen en la seva resolució o en minimitzen l’impacte.

Curs Inici: 10/07/2017 a les 09:30   Final: 14/07/2017 a les 14:00

La Universitat de Barcelona, en el marc d’”Els Juliols de la UB”, organitza aquesta formació del 10 al 14 de juliol a l’Hospitalet de Llobregat.

Durant el curs, que té una durada de 20 hores, es tractaran qüestions com els ‘Conflictes armats i crisi dels refugiats a l’Orient Mitjà’, ‘Processos de pau al món: tendències i reptes?’, ‘Missions humanitàries en pràctica i negociacions amb nous actors en el terreny’ i ‘La cooperació internacional enfront dels nous reptes’, entre altres temes.

El professorat està format per una desena de professionals de l’àmbit universitari i de la cooperació com Estel·la Pareja, directora de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, Enric Morist, membre de la Creu Roja Internacional, Jordi Urgell, sotsdirector de l’Escola de Cultura de Pau o Manel Vila, director general de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de Catalunya.

La matrícula ja està oberta i la inscripció es pot fer a través d’Internet o a les diverses seus habilitades per la universitat. Fins el 31 de maig, el curs té un preu de 140 € per a col·lectius amb descompte i 155 € per al públic en general. A partir d’aquesta data, el cost passa a ser de 167 € i 185 € respectivament.

La formació s’adreça a membres d’entitats, alumnat universitari i totes aquelles persones interessades en aquesta temàtica.

 

Més informació: