Conflictes armats, construcció de la pau i cooperació internacional

Curs 'Conflictes armats, construcció de la pau i cooperació internacional'. Font: Pixabay

Més informació

Organitzador Universitat de Barcelona
Adreça de l'organitzador Gran Via de Les Corts Catalanes, 585. Barcelona
URI Universitat de Barcelona

Més Informació
Adreça
Centre Cultural Metropolità Tecla. Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44L’Hospitalet de Llobregat

Aquest curs tracta sobre les causes i conseqüències de diversos conflictes internacionals actuals i el paper de les ONG que treballen en la seva resolució o en minimitzen l’impacte.

Curs Inici: 10/07/2017 a les 09:30   Final: 14/07/2017 a les 14:00

La Universitat de Barcelona, en el marc d’”Els Juliols de la UB”, organitza aquesta formació del 10 al 14 de juliol a l’Hospitalet de Llobregat.

Durant el curs, que té una durada de 20 hores, es tractaran qüestions com els ‘Conflictes armats i crisi dels refugiats a l’Orient Mitjà’, ‘Processos de pau al món: tendències i reptes?’, ‘Missions humanitàries en pràctica i negociacions amb nous actors en el terreny’ i ‘La cooperació internacional enfront dels nous reptes’, entre altres temes.

El professorat està format per una desena de professionals de l’àmbit universitari i de la cooperació com Estel·la Pareja, directora de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, Enric Morist, membre de la Creu Roja Internacional, Jordi Urgell, sotsdirector de l’Escola de Cultura de Pau o Manel Vila, director general de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de Catalunya.

La matrícula ja està oberta i la inscripció es pot fer a través d’Internet o a les diverses seus habilitades per la universitat. Fins el 31 de maig, el curs té un preu de 140 € per a col·lectius amb descompte i 155 € per al públic en general. A partir d’aquesta data, el cost passa a ser de 167 € i 185 € respectivament.

La formació s’adreça a membres d’entitats, alumnat universitari i totes aquelles persones interessades en aquesta temàtica.

 

Més informació: