E.g., 17/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Curs de competències digitals i dinamització per a persones migrades

Logotip del projecte
Barcelona
Dimarts, 03/07/2018 fins Dimarts, 31/07/2018

La formació és gratuïta i intensiva. S'adreça a persones d'entre 16 i 30 anys amb menys de dos anys d'estada al nostre país, que actualment no estiguin treballant o estudiant.

Aquesta formació està impartida per Colectic i finançada per la Unió Europea en el marc del projecte Digital Welcome. Es tracta d'un curs presencial amb una durada de més de 60 hores. Es prioritzaran les persones refugiades o sol·licitants d'asil.

El curs es centra en l'adquisició de competències digitals bàsiques per a l'ocupabilitat i la relació de les persones amb la comunitat. Inclou dinàmiques de treball amb imatge i vídeo, dispositius mòbils per a la productivitat, storytelling digital, programació bàsica i tècniques per a organitzar tallers per a nens i nenes.

Temari del curs:

  • Periodisme digital: aprèn a fer i editar entrevistes en vídeo amb el teu telèfon mòbil. Aquestes entrevistes et permetran conèixer el teu territori.
  • Storytelling: crea les teves històries digitals utilitzant programes d'edició de fotografia, àudio i vídeo. Aprèn a utilitzar el poder de la paraula!
  • Programació amb Scratch: aprèn els coneixements bàsics per programar i incorpora competències bàsiques com matemàtiques o lògica.
  • Tècniques de dinamització i ocupabilitat: aprèn a dinamitzar grups de joves, resoldre conflictes, etc. Podràs convertir-te en monitor de robòtica!

El nivell s'adaptarà a la competència lingüística que tinguin les persones sol·licitants.

Les sessions es faran de dimarts a divendres, del 3 al 31 de juliol, entre les 10.00 i les 15.00 hores. Pots tenir més informació trucant al número de telèfon 93 442 58 67 o escrivint a l'adreça de correu electrònic hola@colectic.coop.

Data: 

Dimarts 03 jul

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
hola@colectic.coop
Organitzador: 
Colectic