E.g., 26/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Curs de voluntariat de 'En bici sense edat'

Tricicle amb dues persones grans davant del mar
Barcelona
Dissabte, 15/09/2018

Aquesta iniciativa, en la què persones voluntàries passegen per Barcelona en bicicleta persones grans, ampliarà el seu radi d'acció a partir de la tardor cap als districtes de Gràcia, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi i Sant Martí.

La cooperativa Biciclot ha dut a terme fins ara el projecte internacional 'En bici sense edat' als districtes de l’Eixample, Sant Andreu, Nou Barris, Ciutat Vella i Sants-Montjuïc. Les persones que hi han participat com a beneficiàries han estat usuaris i usuàries d’equipaments municipals per a gent gran.

Durant la primavera d'enguany s’han fet 277 sortides per cinc districtes de la ciutat de Barcelona que han permès a 737 persones tornar a viure la sensació de moure's en bicicleta gràcies a les persones que fan de voluntàries conduint els tricicles de transport de persones. Això converteix també aquesta iniciativa en un projecte intergeneracional que posa en contacte gent gran i jove.

'En bici sense edat' fa les seves vacances al mes d'agost, però tornarà a la seva activitat al setembre amb un nou curs de formació per a voluntariat que tindrà lloc el dia 15, de 17 a 19 hores, i que es farà a la seva seu del carrer Pere IV, 58.

Data: 

Dissabte 15 set

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Biciclot