E.g., 17/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Curs: Gestió i planificació de projectes

 Font:
Barcelona
Dilluns, 08/04/2019

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya imparteix de nou aquest curs, de la mà de l'expert Marc Àmbit.

D’uns anys ençà, la gestió per projectes s’ha anat convertint quasi bé en un estàndard de qualitat en la majoria de les organitzacions, tant se val de quin sector o àrea. L’èxit de la proposta radica en un cúmul d’eines per ajudar-nos a gestionar més eficientment els recursos, planificar acuradament les tasques, definir correctament els objectius a assolir i, en definitiva, dissenyar un projecte adequat a les necessitats i que compti amb totes les variables per tal d’assegurar-nos l’èxit.

L’objectiu del curs és capacitar als alumnes per gestionar projectes, tant des de la perspectiva de l’equip de treball com de la del líder, atorgant-los les eines imprescindibles de gestió d’equips i recursos, disseny, planificació i execució d’un projecte.

Objectius específics

  • Capacitar per dissenyar un projecte des de zero
  • Capacitar per planificar un projecte i dur-lo a la pràctica
  • Capacitar per reduir planificacions a nivell de temps i de cost, assolint l’eficiència màxima
  • Capacitar per emprar un ampli ventall de tècniques de disseny, planificació i execució d’un projecte (DAFO, Arbres de Problemes, Mapa d'Actors, programari informàtic de planificació, Crashing, Crunching, etc.)


Aquest curs tindrà lloc del 8 al 17 d'abril de 2019, els dilluns i els dimecres de 16 a 20h. La data límit de matrículació és el dia 1 d'abril.

Aquesta formació és bonificable.

Data: 

Dilluns 08 abr

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
formacio@colpis.cat
Organitzador: 
Colpis