E.g., 22/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Curs ‘La transformació social en el món digital’

Fotografia d'uns daus amb logotips de xarxes socials.
Dilluns, 30/09/2019 fins Dijous, 17/10/2019
(En línia)

Actualment vivim dos realitats paral·leles, la presencial i la virtual. Per a fer la transformació social cal que també es faci en el món digital.

SETEM Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili han obert les inscripcions al curs virtual ‘La transformació social en el món digital’. Aquesta formació començarà el 30 de setembre i acabarà el 17 d’octubre. La formació té un total de 60 hores. Es farà totalment en línia i és un mòdul que forma part del màster en Cooperació, Desenvolupament i Transformació Social.

L’objectiu de la formació és formar persones com a expertes en el coneixement, al voltant del món comunicatiu, i facilitar instruments imprescindibles per a construir estratègies, i desplegar projectes al voltant de les noves tecnologies en comunicació, per tal d’incidir en la transformació de la societat.

El temari de la formació és el següent:

  • La transformació social en el món digital.
  • Noves tecnologies i mitjans cooperatius: eines per a la transformació social.
  • Activisme social i cooperatiu online.
  • Màrqueting Social i posicionament a Internet orientat al canvi social.
  • Estratègia social mèdia per a la transformació.

La persona docent que impartirà aquesta formació serà el Joan Fuster Garcia. El preu de la formació és de 275€ i pot ser bonificat mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE). Per apuntar-se cal inscriure’s en aquesta pàgina web.

Data: 

Dilluns 30 set

Hora: 

00:00

Correu electrònic Organitzador: 
http://www.setem.org/site/cat/catalunya/contacto
Organitzador: 
SETEM Catalunya