Curs sobre eines de construcció de la pau en l’acció humanitària

El curs començarà el 29 de maig i acabarà el 9 de juliol. Font: IECAH

Més informació

Organitzador Institut d’Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària (IECAH)
Adreça de l'organitzador
Correu info@iecah.org
URI Institut d’Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària (IECAH)

Més Informació
Esdeveniment en línia

L’Institut d’Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària organitza aquest formació de 60 hores en línia per aprofundir en qüestions pràctiques i teòriques sobre la matèria.

Curs Inici: 29/05/2017 (Tot el dia)   Final: 09/07/2017 (Tot el dia)

L’Institut d’Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària (IECAH) impulsa el curs virtual sobre eines de construcció de la pau en l’acció humanitària, del 29 de maig al 9 de juliol. La formació consta de 60 hores de classe i comptarà amb tutories personalitzades i debats sobre qüestions pràctiques i experiències al voltant de l’acció humanitària en conflictes violents.

El curs presenta una caracterització de la conflictivitat internacional i aprofundeix en les eines pràctiques que tenen els i les professionals de la cooperació per actuar en el marc de la protecció en l’acció humanitària.

El preu del curs és de 185 euros i de 115 euros per a les persones a l’atur i estudiants. Per inscriure’s-hi, cal emplenar aquest formulari. Per a més informació, podeu consultar el pdf del programa complet.

El curs s'adreça a les persones professionals de la cooperació que vulguin aprofundir en els reptes plantejats per l'acció humanitària en contextos de conflictes violents. 

 

Més informació:

  • Data: Del 29 de maig al 9 de juliol.
  • Lloc: En línia.
  • Preu: 185 euros. 115 euros per a estudiants i persones a l’atur.
  • Organitza: Institut d’Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària (IECAH).
  • Contacte: 91 377 14 98 o info@iecah.org